Tarvitsetko vetoapua arkeen?

Kenelle tahansa voi tulla elämässä eteen tilanne, jolloin yksinkertaisesti omat voimavarat eivät vain riitä. Joskus se viimeinen pisara voi olla lapsen ainoan ulkohaalarin rikkoutuminen, etuuksien viivästyminen, yllättävä maksu tai vaikka vain bussikortin saldon loppuminen. Me olemme perustaneet tämän yhdistyksen juuri sen takia, että uskomme siihen että yhteistyössä ja avunannossa on voimaa. Kriisin hetkellä tavallisesti pieniltä tuntuvat asiat ja avut saattavat saada todella suuren merkityksen, ja auttaa jaksamaan pahimman hetken yli.

Voit laittaa meille vapaamuotoisen avustushakemuksen alla olevalla lomakkeella, mikäli tunnet että perheesi tarvitsee juuri nyt apua. Tavoitteemme on, että pystyisimme auttamaan Sinun perhettäsi edes jollakin tavalla.

Huomioithan ennen hakemuksen lähettämistä, että Kastliina ry:n ensisijainen toimialue on Varsinais-Suomi, ja kohderyhmämme on syrjäytymisvaarassa olevat ja toimeentulotuen varassa elävät pienituloiset lapsiperheet. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan toimialueemme perheitä. Muistutamme kuitenkin, että avustusten määrä ja laatu on täysin riippuvainen kulloinkin lahjoituksina saaduista tavaroista sekä varoista. 

Tutustu yhdistyksemme sääntöihin sekä rekisteriselosteeseen huolella. Löydät ne myös etusivulta

Avustushakemus Kastliina ry:lle

*
*
*
*
*
*
*

Kerro meille lyhyesti tämän hetken tilanteestasi, siihen johtaneista seikoista sekä perheestäsi. Millaista apua tarvitsette? Millaisia toimenpiteitä olette itse tehneet tilanteenne parantamiseksi? Erittele avuntarpeesi mahdollisimman tarkkaan (vaatekoot, kenkien koko, allergiat, ruokavaliot, vaippojen koko ym)

*

Liitä hakemukseesi mukaan kuluvan tai edellisen kuukauden toimeentulotukilaskelma. Ilman liitettä tulleita hakemuksia ei oteta huomioon paikkoja ja avustuksia jaettaessa. Tapahtumien ollessa kyseessä lue aina myös tapahtumaan liittyvät tarkemmat hakuohjeet sivun vasemmasta reunasta.

Jos haet mukaan kesäkampanjaan, muista kertoa lasten iät ja lukumäärä, sekä 1. toive ja varatoive retkikohteelle!

*

Voit jo nyt liittää hakemukseesi tositteita, joista ilmenee perheen taloudellinen tilanne (toimeentulotukilaskelma). Voit halutessasi myös kertoa akuuttiin hätään johtaneet syyt. Tarvittaessa palaamme hakemukseesi vielä sähköpostitse. Luethan tietoturvaselosteemme ja huomoit, että avustushakemuksen lähettämällä annat suostumuksen henkilökohtaisten tietojesi käsittelyyn selosteessa kerrotulla tavalla.

Tiedostojen maksimikoko yhteensä on 10 Mt.

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteistyöllä voi yltää korkealle..

Kesäkiva 2022 -kampanja

 

Kastliina ry järjestää koulujen ja hoitopaikkojen kesälomien aikana Kesäkiva 2022 -kampanjan, jonka kautta perheet voivat saada tukea lasten kesälomatoimintaan.

Hakuohjeet perheille:

Haku mukaan kampanjaan tapahtuu ajalla 29.5-7.6.2022 viereisellä lomakkeella. Muuta kautta lähetettyjä hakemuksia ei oteta huomioon. Vain hakemukset, joiden liitteenä on päätös toimeentulotuesta, otetaan huomioon. Päätös voi olla kuluvan tai edellisen kuun päätös. Mikäli päätös on kielteinen, sovelletaan siihen yhdistyksen omaa suojaosuutta joka 0n 50€/taloudessa kokoaikaisesti asuva henkilö. Lippujen saajille ilmoitamme asiasta sähköpostitse 10.6.mennessä. Mikäli et saa viestiä, ja olet epävarma, voit vielä varmistaa oman perheesi tilanteen olemalla meihin yhteydessä!

Kerro hakemuksessa lastesi määrä ja ikä. Kerro myös ensisijainen ja toissijainen toive kesäaktiviteetista.

Ilmaisia paikkoja/lippuja toimintoihin on rajatusti ja hakemukset käsitellään siinä järjestyksessä kun ne meille saapuvat. Hakuajan päättymisen jälkeen toimitettuja hakemuksia tai liitteitä ei oteta huomioon. Hakuaika voidaan myös päättää aiemmin, mikäli saamme runsaasti hakemuksia ja kiintiö tulee täyteen ennen hakuajan ilmoitettua päättymispäivää. Yhdistyksen hallitus päättää lippujen jaosta kokouksessaan 8.6.2022 ja hakemukset käsitellään anonyymisti.

Haettavana on tänä vuonna

kylpylälippuja Caribiaan 20kpl

elokuvalippuja 10kpl

Irti maasta! 37kpl

4 hlön perhelippuja Muumimaailmaan 4kpl

10 kpl perhevierailuja kotieläintila Kyyhkyrinteeseen (Yliskulma, Lieto, oma kuljetus tarvitaan tänne).

Turun kesäteatterin kenraaliharjoitukseen näytelmästä Peter Pan saamme liput n40 henkilölle ma 13.6. klo 18.30. HUOM! vain tämä aika!

Ilmaista sisäänpääsyä/kesälippuja voi hakea vain omalle perheelleen (huoltaja/hakija sekä hakijan kokoaikaisesti huollettavana olevat lapset, jotka asuvat hakijan kanssa samassa taloudessa). 

Emme järjestä kuljetuksia emmekä vakuuta osallistujia tämän kampanjan puitteissa tai kohdevierailujen ajaksi. Nämä asiat perheiden siis tulee hoitaa itsenäisesti ja omalla kustannuksella. Emme takaa kaikille toiveen mukaista lippua/sisäänpääsyä lippujen rajallisesta määrästä johtuen.