Tarvitsetko vetoapua arkeen?

Kenelle tahansa voi tulla elämässä eteen tilanne, jolloin yksinkertaisesti omat voimavarat eivät vain riitä. Joskus se viimeinen pisara voi olla lapsen ainoan ulkohaalarin rikkoutuminen, etuuksien viivästyminen, yllättävä maksu tai vaikka vain bussikortin saldon loppuminen. Me olemme perustaneet tämän yhdistyksen juuri sen takia, että uskomme siihen että yhteistyössä ja avunannossa on voimaa. Kriisin hetkellä tavallisesti pieniltä tuntuvat asiat ja avut saattavat saada todella suuren merkityksen, ja auttaa jaksamaan pahimman hetken yli.

Voit laittaa meille vapaamuotoisen avustushakemuksen alla olevalla lomakkeella, mikäli tunnet että perheesi tarvitsee juuri nyt apua. Tavoitteemme on, että pystyisimme auttamaan Sinun perhettäsi edes jollakin tavalla.

Huomioithan ennen hakemuksen lähettämistä, että Kastliina ry:n ensisijainen toimialue on Varsinais-Suomi, ja kohderyhmämme on syrjäytymisvaarassa olevat ja toimeentulotuen varassa elävät pienituloiset lapsiperheet. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan toimialueemme perheitä. Muistutamme kuitenkin, että avustusten määrä ja laatu on täysin riippuvainen kulloinkin lahjoituksina saaduista tavaroista sekä varoista.

Tutustu yhdistyksemme sääntöihin sekä rekisteriselosteeseen huolella. Löydät ne myös etusivulta.

Avustushakemus Kastliina ry:lle

*
*
*
*
*
*
*

Kerro meille lyhyesti tämän hetken tilanteestasi, siihen johtaneista seikoista sekä perheestäsi. Millaista apua tarvitsette? Millaisia toimenpiteitä olette itse tehneet tilanteenne parantamiseksi? Erittele avuntarpeesi mahdollisimman tarkkaan (vaatekoot, kenkien koko, allergiat, ruokavaliot, vaippojen koko ym)

*

Liitä hakemukseesi mukaan kuluvan tai edellisen kuukauden toimeentulotukilaskelma. Ilman liitettä tulleita hakemuksia ei oteta huomioon paikkoja ja avustuksia jaettaessa. Tapahtumien ollessa kyseessä lue aina myös tapahtumaan liittyvät tarkemmat hakuohjeet sivun vasemmasta reunasta.

*

Voit jo nyt liittää hakemukseesi tositteita, joista ilmenee perheen taloudellinen tilanne (toimeentulotukilaskelma). Voit halutessasi myös kertoa akuuttiin hätään johtaneet syyt. Tarvittaessa palaamme hakemukseesi vielä sähköpostitse. Luethan tietoturvaselosteemme ja huomoit, että avustushakemuksen lähettämällä annat suostumuksen henkilökohtaisten tietojesi käsittelyyn selosteessa kerrotulla tavalla.

Tiedostojen maksimikoko yhteensä on 10 Mt.

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteistyöllä voi yltää korkealle..

Joulukampanja 2020

HAKUAIKA PÄÄTTYNYT!!

Kastliina ry järjestää tulevana jouluna kampanjan, jonka kautta Varsinais-Suomessa asuvat lapsiperheet perheet voivat hakea tukea lasten joululahjoihin sekä jouluruokiin. Lue alla olevat ohjeet huolella!

Hakuohjeet perheille:

Haku mukaan kampanjaan tapahtuu ajalla 28.9.-18.10.2020 viereisellä lomakkeella. Muuta kautta lähetettyjä hakemuksia ei oteta huomioon. Vain hakemukset, joiden liitteenä on päätös toimeentulotuesta, otetaan huomioon.  Emme kysele puuttuvien liitteiden perään, emmekä varaa kampanjapaikkoja mikäli toimeentulotukipäätös on vasta työn alla. Päätös voi olla kuluvan tai edellisen kuun päätös. Mikäli päätös on kielteinen, sovelletaan siihen yhdistyksen omaa suojaosuutta joka 0n 50€/taloudessa kokoaikaisesti asuva henkilö. Mukaan hyväksytyille perheille ilmoitamme asiasta sähköpostitse 25.10 mennessä. Mikäli et saa viestiä, ja olet epävarma, voit vielä varmistaa oman perheesi tilanteen olemalla meihin yhteydessä!

Kerro hakemuksessa lastesi sukupuoli ja ikä. Kerro myös jokaiselle lapselle kolme lahjatoivetta, hinta max 50€/lahja.

Esimerkkejä lahjatoiveista; 0-3 v lelu, vaate, kirja tmv, 4-9v lelu, vaate, kirja, makeiset, askartelu, pääsylippu esim hoplpo tai vastaava, liikuntaan tarvikkeita, 10-17v edellisten lisäksi lahjakortti esim vaatekauppaan/Hesburgeriin tmv. Kokemuksen perusteella kaikkien toiveiden (10-17v) ei kannata olla lahjakortteja tai täyttä 50€, koska ne toteutuvat lahjoituksissa kaikkein epävarmimmin. Pienille lapsille emme ota lahjakorttitoiveita vastaan.

Kampanjan kautta voi hakea lahjoja ja ruokapakettia vain omalle perheelleen (huoltaja/hakija sekä hakijan kokoaikaisesti huollettavana olevat lapset, jotka asuvat hakijan kanssa samassa taloudessa).

Tänä vuonna lahjoitukset tulee itse noutaa etukäteen määritellystä paikasta porrastettuina kellonaikoina. Paikka ilmoitetaan myöhemmin, alueena kuitenkin Turku-Raisio. Postitus voi joissain tapauksissa tulla kyseeseen, mutta silloin postikulut tulee perheen maksaa itse.

Voimme ottaa keräykseen rajatun määrän lapsia/perheitä ja hakemukset käsitellään siinä järjestyksessä kun ne meille saapuvat.  Perheiden lopullinen kokonaismäärä riippuu siitä, kuinka paljon ruokakunnissa on henkilöitä. Hakuajan päättymisen jälkeen toimitettuja hakemuksia tai liitteitä ei oteta huomioon. Hakuaika voidaan myös päättää aiemmin, mikäli saamme runsaasti hakemuksia ja kiintiö tulee täyteen ennen hakuajan ilmoitettua päättymispäivää. Jouluavustusten toimitustapa/paikka voivat muuttua johtuen vallitsevasta koronatilanteesta ja siihen liittyvistä rajoituksista. Seuraamme pandemian tilannetta ja yhteistyötahomme ovat sitoutuneet järjestämään toimintansa turvaohjeita noudattaen. Yhdistyksen hallitus päättää kampanjaan pääsevät perheet kokouksessaan ja hakemukset käsitellään anonyymisti.

Emme järjestä kuljetuksia emmekä vakuuta osallistujia tämän kampanjan puitteissa tai avustuksen noudon ajaksi. Nämä asiat perheiden siis tulee hoitaa itsenäisesti ja omalla kustannuksella. Emme takaa kaikille toiveen mukaista lahjaa lahjoitusten määrästä/laadusta sekä muuttuvasta pandemiatilanteesta johtuen. Jokainen perhe harkitsee oman osallistumisensa vallitsevan tilanteen mukaan ja Kastliina ry ei ole velvollinen korvaamaan pandemian vuoksi mahdollisesti menetettyjä jouluavustuksia millään tavalla.