Tarvitsetko vetoapua arkeen?

Kenelle tahansa voi tulla elämässä eteen tilanne, jolloin yksinkertaisesti omat voimavarat eivät vain riitä. Joskus se viimeinen pisara voi olla lapsen ainoan ulkohaalarin rikkoutuminen, etuuksien viivästyminen, yllättävä maksu tai vaikka vain bussikortin saldon loppuminen. Me olemme perustaneet tämän yhdistyksen juuri sen takia, että uskomme siihen että yhteistyössä ja avunannossa on voimaa. Kriisin hetkellä tavallisesti pieniltä tuntuvat asiat ja avut saattavat saada todella suuren merkityksen, ja auttaa jaksamaan pahimman hetken yli.

Voit laittaa meille vapaamuotoisen avustushakemuksen alla olevalla lomakkeella, mikäli tunnet että perheesi tarvitsee juuri nyt apua. Tavoitteemme on, että pystyisimme auttamaan Sinun perhettäsi edes jollakin tavalla.

Huomioithan ennen hakemuksen lähettämistä, että Kastliina ry:n ensisijainen toimialue on Varsinais-Suomi, ja kohderyhmämme on syrjäytymisvaarassa olevat ja toimeentulotuen varassa elävät pienituloiset lapsiperheet. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan toimialueemme perheitä. Muistutamme kuitenkin, että avustusten määrä ja laatu on täysin riippuvainen kulloinkin lahjoituksina saaduista tavaroista sekä varoista. 

Tutustu yhdistyksemme sääntöihin sekä rekisteriselosteeseen huolella. Löydät ne myös etusivulta

Avustushakemus Kastliina ry:lle

*
*
*
*
*
*
*

Kerro meille lyhyesti tämän hetken tilanteestasi, siihen johtaneista seikoista sekä perheestäsi. Millaista apua tarvitsette? Millaisia toimenpiteitä olette itse tehneet tilanteenne parantamiseksi? Erittele avuntarpeesi mahdollisimman tarkkaan (vaatekoot, kenkien koko, allergiat, ruokavaliot, vaippojen koko ym)

*

Liitä hakemukseesi mukaan kuluvan tai edellisen kuukauden toimeentulotukilaskelma. Ilman liitettä tulleita hakemuksia ei oteta huomioon paikkoja ja avustuksia jaettaessa. Tapahtumien ollessa kyseessä lue aina myös tapahtumaan liittyvät tarkemmat hakuohjeet sivun vasemmasta reunasta.

KESÄKAMPANJAAN OSALLISTUJAT: Kerro lastesi ikä, ja mahdolliset allergiat ja ruokavaliot, sillä avustuksessa voi olla syötävää/herkkuja mukana. Merkitse selkeästi hakemukseen toive 1. ja toive 2.

HUOM! Kesäteatteri ja laserpeli toteutuvat vain ilmoitettuina päivinä/ajankohtina! Muumimaailmaan hakiessasi luovutat jo tässä hakuvaiheessa oikeuden antaa sähköpostitietosi eteenpäin lippujen toimitusta varten

*

Voit jo nyt liittää hakemukseesi tositteita, joista ilmenee perheen taloudellinen tilanne (toimeentulotukilaskelma). Voit halutessasi myös kertoa akuuttiin hätään johtaneet syyt. Tarvittaessa palaamme hakemukseesi vielä sähköpostitse. Luethan tietoturvaselosteemme ja huomoit, että avustushakemuksen lähettämällä annat suostumuksen henkilökohtaisten tietojesi käsittelyyn selosteessa kerrotulla tavalla.

Tiedostojen maksimikoko yhteensä on 10 Mt.

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteistyöllä voi yltää korkealle..

Kesäkiva 2024 -kampanja

 

Kastliina ry järjestää koulujen ja hoitopaikkojen kesälomien aikana Kesäkiva 2024 -kampanjan, jonka kautta perheet voivat saada tukea lasten kesälomatoimintaan.

Hakuohjeet perheille:

Haku mukaan kampanjaan tapahtuu ajalla 13.5-27.5.2024 viereisellä lomakkeella. Muuta kautta lähetettyjä hakemuksia ei oteta huomioon. Vain hakemukset, joiden liitteenä on päätös toimeentulotuesta, otetaan huomioon. Päätös voi olla kuluvan tai edellisen kuun päätös. Mikäli päätös on kielteinen, sovelletaan siihen yhdistyksen omaa suojaosuutta joka 0n 50€/taloudessa kokoaikaisesti asuva henkilö. Lippujen saajille ilmoitamme asiasta sähköpostitse 3.6.mennessä. Mikäli et saa viestiä, ja olet epävarma, voit vielä varmistaa oman perheesi tilanteen olemalla meihin yhteydessä!

Kerro hakemuksessa lastesi määrä ja ikä. Kerro myös ensisijainen ja toissijainen toive kesäaktiviteetista.

Ilmaisia paikkoja/lippuja toimintoihin on rajatusti ja hakemukset käsitellään siinä järjestyksessä kun ne meille saapuvat. Hakuajan päättymisen jälkeen toimitettuja hakemuksia tai liitteitä ei oteta huomioon. Hakuaika voidaan myös päättää aiemmin, mikäli saamme runsaasti hakemuksia ja kiintiö tulee täyteen ennen hakuajan ilmoitettua päättymispäivää. Yhdistyksen hallitus päättää lippujen jaosta kokouksessaan ja hakemukset käsitellään anonyymisti.

Haettavana on tänä vuonna

Piispanristin Kinon elokuvaliput

Huvilupa; laserpeli 10.7. klo 12.00 alkaen Piispanristillä, peli alkaa 12.30 ja kestää 1,5h. Vanhemmat voivat odottaa paikan päällä, max 24 pelaajaa. Suositusikä 8v->ylöspäin

Kupittaan liikennepuisto; ajelu + jätski & mehu

Irti Maasta Raisio

Superpark Turku

Muumimaailma Naantali

Turun kesäteatteri 10.6. klo 18.00 ennakkonäytös Kolme Iloista Rosvoa

Kohteita voi tulla vielä lisää ja pidätämme oikeuden valita sopivat perheet kohteisiin (mm lasten iän, välimatkojen, esteettömyyden ym syiden perusteella)

Ilmaista sisäänpääsyä/kesälippuja voi hakea vain omalle perheelleen (huoltaja/hakija sekä hakijan kokoaikaisesti huollettavana olevat lapset, jotka asuvat hakijan kanssa samassa taloudessa). 

Emme järjestä kuljetuksia emmekä vakuuta osallistujia tämän kampanjan puitteissa tai kohdevierailujen ajaksi. Nämä asiat perheiden siis tulee hoitaa itsenäisesti ja omalla kustannuksella. Emme takaa kaikille toiveen mukaista lippua/sisäänpääsyä lippujen rajallisesta määrästä johtuen. Lippuja ei voi luovuttaa ulkopuolisille. Jos liput eivät sovi hakijalle, ne luovutetaan seuraavalle sopivalle perheelle.