Tarvitsetko vetoapua arkeen?

Kenelle tahansa voi tulla elämässä eteen tilanne, jolloin yksinkertaisesti omat voimavarat eivät vain riitä. Joskus se viimeinen pisara voi olla lapsen ainoan ulkohaalarin rikkoutuminen, etuuksien viivästyminen, yllättävä maksu tai vaikka vain bussikortin saldon loppuminen. Me olemme perustaneet tämän yhdistyksen juuri sen takia, että uskomme siihen että yhteistyössä ja avunannossa on voimaa. Kriisin hetkellä tavallisesti pieniltä tuntuvat asiat ja avut saattavat saada todella suuren merkityksen, ja auttaa jaksamaan pahimman hetken yli.

Voit laittaa meille vapaamuotoisen avustushakemuksen alla olevalla lomakkeella, mikäli tunnet että perheesi tarvitsee juuri nyt apua. Tavoitteemme on, että pystyisimme auttamaan Sinun perhettäsi edes jollakin tavalla.

Huomioithan ennen hakemuksen lähettämistä, että Kastliina ry:n ensisijainen toimialue on Varsinais-Suomi, ja kohderyhmämme on syrjäytymisvaarassa olevat ja toimeentulotuen varassa elävät pienituloiset lapsiperheet. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan toimialueemme perheitä. Muistutamme kuitenkin, että avustusten määrä ja laatu on täysin riippuvainen kulloinkin lahjoituksina saaduista tavaroista sekä varoista. 

Tutustu yhdistyksemme sääntöihin sekä rekisteriselosteeseen huolella. Löydät ne myös etusivulta

Palaamme avustusten pariin 1.2.2023!

Yhteistyöllä voi yltää korkealle..

Joulukampanja 2022 hakuaika on päättynyt!!

 

Kastliina ry järjestää tulevana jouluna kampanjan, jonka kautta Varsinais-Suomessa asuvat lapsiperheet voivat hakea tukea lasten joululahjoihin. Lue alla olevat ohjeet huolella!

Hakuohjeet perheille:

Haku mukaan kampanjaan tapahtuu ajalla 16.11.-30.11.22 viereisellä lomakkeella. Muuta kautta lähetettyjä hakemuksia ei oteta huomioon. Vain hakemukset, joiden liitteenä on päätös toimeentulotuesta, otetaan huomioon.  Emme kysele puuttuvien liitteiden perään, emmekä varaa kampanjapaikkoja mikäli toimeentulotukipäätös on vasta työn alla. Päätös voi olla kuluvan tai edellisen kuun päätös. Mikäli päätös on kielteinen, sovelletaan siihen yhdistyksen omaa suojaosuutta joka 0n 50€/taloudessa kokoaikaisesti asuva henkilö. Mukaan hyväksytyille perheille ilmoitamme asiasta sähköpostitse 5.12 mennessä. Mikäli et saa viestiä, ja olet epävarma, voit vielä varmistaa oman perheesi tilanteen olemalla meihin yhteydessä!

Kerro hakemuksessa lastesi sukupuoli ja ikä. Kerro myös meille hieman jokaisen lapsen harrastuksista tai kiinnostuksen kohteista. Tänä vuonna emme ota vastaan eriteltyjä lelu- tmv toiveita, vaan tarjoamme perheelle hakemuksen perusteella muutamaa lahjavaihtoehtoa, joista voi valita.

Lahjat voivat sisältää leluja/tavaroita, pääsylippuja, hygienia- ja kosmetiikkatuotteita, herkkuja, pelejä, kirjoja yms. sen mukaan mitä meillä on varastossa ja mitä pystymme hankkimaan.

Kampanjan kautta voi hakea lahjoja vain omalle perheelleen (huoltaja/hakija sekä hakijan kokoaikaisesti huollettavana olevat lapset, jotka asuvat hakijan kanssa samassa taloudessa).

Tämän vuoden kampanjassa emme jaa elintarvikkeita (ruoka-apua) emmekä lahjoituksen saatuja vaatteita.

Tänä vuonna lahjoitukset tulee itse noutaa etukäteen määritellystä paikasta. Paikka ilmoitetaan myöhemmin jokaiselle perheella, alueena on kuitenkin Turku/Mynämäki/Masku. Emme postita lahjoituksia.

Voimme ottaa keräykseen rajatun määrän lapsia/perheitä ja hakemukset käsitellään siinä järjestyksessä kun ne meille saapuvat.  Perheiden lopullinen kokonaismäärä riippuu siitä, kuinka paljon ruokakunnissa on henkilöitä. Hakuajan päättymisen jälkeen toimitettuja hakemuksia tai liitteitä ei oteta huomioon. Hakuaika voidaan myös päättää aiemmin, mikäli saamme runsaasti hakemuksia ja kiintiö tulee täyteen ennen hakuajan ilmoitettua päättymispäivää. Yhdistyksen hallitus päättää kampanjaan pääsevät perheet kokouksessaan ja hakemukset käsitellään anonyymisti.

Emme järjestä kuljetuksia emmekä vakuuta osallistujia tämän kampanjan puitteissa tai avustuksen noudon ajaksi. Nämä asiat perheiden siis tulee hoitaa itsenäisesti ja omalla kustannuksella. Emme takaa kaikille toiveen mukaista lahjaa lahjoitusten määrästä/laadusta johtuen.