Mitä, missä ja milloin?

Tälle sivulle kokoamme lapsille ja lapsiperheille sopivaa ilmaista tai edullista tekemistä, sekä tietysti tiedotamme myös yhdistyksen omista tapahtumista. Mikäli sinulla on tiedossa tapahtuma, joka voisi kiinnostaa jäseniämme sekä sivustoa käyttäviä lapsiperheitä, ota meihin yhteyttä joko sivuston yhteydenottolomakkeen kautta tai laita postia osoitteeseen kastliina(at)kastliina.fi.

Valitettavasti pandemiatilanne ei edelleenkään salli yleisötilaisuuksien järjestämistä ja muutkin kokoontumiset on rajoitettu  max 10hlöön. Tämä luonnollisesti tyhjentää tapahtumakalenterin tehokkaasti sekä vaikuttaa yhdistyksemme toimintasuunnitelmaan kirjattujen tapahtumien järjestämiseen. Heti kun tästä päästään parempiin aikoihin, voi kalenteriin ilmoitella tapahtumia.

 

Tapahtumakalenterin ohje: kerro meille tapahtuman pääsisältö ja järjestäjän yhteystiedot esim sähköpostitse. Muista myös mainita pääsymaksut, pvm, kellonaika, kenelle suunnattu sekä tarkka osoite mikäli ne ovat tiedossasi. Myös kuva on mahdollista liittää tapahtuman yhteyteen, joten esimerkiksi mainos tapahtumasta on hyvä lisä tietoihin.

Lapseni pieni, leiki,naura, hyppele ja laula. Tutki missä kasvaa piskuinen sieni..

Huom! Tapahtumakalenterissa voi olla myös muiden tahojen kuin Kastliina ry:n järjestämiä tapahtumia, joten tarkista aina tapahtuman ajantasaiset tiedot suoraan tapahtumajärjestäjältä!

HUOM! vallitsevan pandemiatilanteen aikana yleisötilaisuudet on peruutettu tai osallistujamäärä rajoitettu! Joten varmistathan aina suoraan tilaisuuden järjestäjältä, mikä on heidän tapahtumansa tämän hetken tilanne.

Toukokuu 2024

Viikko 21

    Ei tapahtumia
Toukokuu 2024
18 1 2 3 4 5
19 6 7 8 9 10 11 12
20 13 14 15 16 17 18 19
21 20 21 22 23 24 25 26
22 27 28 29 30 31

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Olimme mukana YK:n köyhyyden ja syrjäytyimisen vastaisen päivän tapahtumassa 17.10.2019!

YK:n köyhyyden ja syrjäytymisen ehkäisemisen teemapäivänä pidetyn tapahtuman tunnelmakuvia! Kiitos Mynämäen srk ja muut osallistuneet. Tästä on hyvä jatkaa taas.
#vetoapuavarsinaissuomeen #autetaanyhdessä #hyväntekeväisyystyö Mynämäen seurakunta