Voit tukea myös liittymällä!

Kastliina ry:hyn voit liittyä joko varsinaiseksi jäseneksi tai kannatusjäseneksi. Kummatkin jäsenyydet hyväksyy yhdistyksen hallitus hakemuksesta.

Varsinaisiksi jäseniksi etsimme henkilöitä, jotka kokevat yhdistyksen arvot ja toimintaperiaatteet omikseen ja ovat valmiita panostamaan hieman vapaa-aikaansa yhteisen asian eteen. Varsinaisilta jäseniltä liittymismaksu on 5€ sekä jäsenmaksu 15€/kalenterivuosi.

Yksityinen henkilö tai yhteisö voi myös liittyä kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenyys tukee yhdistyksen toimintaa kannatusjäsenmaksun muodossa, joka on liittymismaksu 5€ ja kannatusjäsenmaksu 30€/kalenterivuosi tai omavalintainen sitä suurempi summa.

Kastliina ry pitää vuosittain kevät- ja syyskokoukset jäsenistölleen. Jäsenmaksun ja liittymismaksun suuruus päätetään yhdistyksen sääntömääräisessä syyskokouksessa. Liittymismaksu maksetaan vain kerran jäsenyyden aikana, eli käytännössä siis ensimmäisen jäsenmaksun yhteydessä. Jäsenyyden jatkuessa katkeamattomana seuraavina vuosina maksetaan vain kokouksen vahvistama jäsenmaksu. Mikäli jäsenyys jostain syystä katkeaa, tulee liittymismaksu maksaa uudelleen jälleenliittymisen yhteydessä. Varsinaisilla jäsenillä on kokouksissa läsnäolo-, puhe- ja äänioikeus. Kannatusjäsenillä on kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus. Lue asiasta lisää yhdistyksen säännöistä ja rekisteriselosteesta.

Onni syntyy pienistä asioista..