Auta meitä auttamaan

Onko vapaaehtoistoiminta lähellä sydäntäsi? Lojuuko nurkissasi "marituksen" johdosta lasten tai aikuisten vaatteita tai tavaroita, joita et tarvitse, mutta joilla voisi ilahduttaa vähävaraista perhettä? Tulitko ostaneeksi pyykkipulveria, joka ei sovikaan perheellesi? Haluaisitko yllättää jonkun lapsen hänen syntymäpäivänään? Tai osaisitko kutoa lahjoitettavaksi lämpimiä villasukkia? Pystyisikö yrityksesi tarjoamaan jollekin perheelle yhteisen virkistyshetken vaikka leffaan?

Nämä ja monet muut pienet asiat voivat auttaa paljon, sillä yhdistyksemme avustustoiminta perustuu yksityisiin lahjoituksiin, sponsoritukeen sekä vapaaehtoistyöhön.

Kastliina ry:n tavoite on tukea syrjäytymisvaarassa olevia vähävaraisia lapsiperheitä ensisijaisesti Varsinais-Suomen alueella. Yhdistyksemme pyrkii ennaltaehkäisemään sekä katkaisemaan syrjäytymisen kierrettä ja eriarvoisuuden syntymistä lapsiperheiden keskuudessa. Toimintamme avulla haluamme tarjota perheille apua ja tukea akuutissa tilanteessa sekä paremman mahdollisuuden hyvään arkeen. Tule mukaan heittämään köysi! Voit ottaa meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Tutustu myös yhdistyksen sääntöihin sekä rekisteriselosteesemme.

Yhteydenottolomake

*
*
*
*
*
*
*

Olemme kiitollisia kaikesta avusta ja vastaanotamme mm. vaate-, jalkine-, hygieniatarvikelahjoituksia tai apuvoimia esimerkiksi lajittelu- ja pakkaustyöhön. Kerro meille lyhyesti, millä tavalla voisit osallistua toimintaamme tai auttaa meitä työssämme vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi.

*

Voit halutessasi liittää viestiin kuvia esim. lahjoitettavista tavaroista. Otamme Sinuun yhteyttä sähköpostitse mahdollisimman pian. Luethan tietoturvaselosteemme ja huomoit, että annat suostumuksen henkilökohtaisten tietojesi käsittelyyn selosteessa kerrotulla tavalla.

Joulukeräykseen lahjoittaessasi voit kertoa tässä, minkä lahjatoiveen haluaisit toteuttaa tai jos haluat auttaa keräyksen totetuttamisessa muulla tavoin.

Tiedostojen maksimikoko yhteensä on 10 Mt.

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Pienistä puroista syntyy iso virta..

Joulun pienkeräys alkaa 1.10.2020 ja päättyy 20.12.2020. Keräysnumeromme on RA/2020/1070

Keräyksen toteuttaa Kastliina ry, y-tunnus 2997552-2

Lahjoitukset 1.10.2020 alkaen tilille: IBAN FI4052800020091559 BIC OKOYFIHH

Mobilepay maksu lyhytnumerolla 77822, voit lahjoittaa haluamasi summan. 

Voit myös osallistua jakamalla tietoa eteenpäin.

Pienkeräysvarojen ensisijainen käyttötarkoitus

Keräämme varoja ensisijaisesti Varsinais-Suomen alueella asuvien vähävaraisten lapsiperheiden joulun ajan elintarvikehankintoihin sekä vähävaraisten lapsiperheiden lasten joululahjatoiveiden toteuttamiseen. Joulun alla perheet voivat hakea meiltä avustusta jouluksi, ja  avustukseen kuuluu jouluiset ruokatarvikkeet ja ruuat, sekä perheen lapsille joululahjat.

Toissijaisena käyttötarkoituksena ilmoitamme vähävaraisten lapsiperheiden lasten tasa-arvoisen vapaa-ajan mahdollistamisen sekä harrastusten tukemisen. Käytännössä yhdistyksemme voi sääntöjensä puitteissa toteuttaa tätä harrastelippujen /sisäänpääsylippujen hankkimisella esim. uimahalleihin, liikuntapaikoille, sisäliikuntapuistoihin tai vastaaviin lasten ja nuorten aktiviteetteihin