Auta meitä auttamaan

Onko vapaaehtoistoiminta lähellä sydäntäsi? Lojuuko nurkissasi "marituksen" johdosta lasten tai aikuisten vaatteita tai tavaroita, joita et tarvitse, mutta joilla voisi ilahduttaa vähävaraista perhettä? Tulitko ostaneeksi pyykkipulveria, joka ei sovikaan perheellesi? Haluaisitko yllättää jonkun lapsen hänen syntymäpäivänään? Tai osaisitko kutoa lahjoitettavaksi lämpimiä villasukkia? Pystyisikö yrityksesi tarjoamaan jollekin perheelle yhteisen virkistyshetken vaikka leffaan?

Nämä ja monet muut pienet asiat voivat auttaa paljon, sillä yhdistyksemme avustustoiminta perustuu yksityisiin lahjoituksiin, sponsoritukeen sekä vapaaehtoistyöhön.

rahalahjoitukset FI48 4309 0010 7107 88

RA/2023/1180

Kastliina ry:n tavoite on tukea syrjäytymisvaarassa olevia vähävaraisia lapsiperheitä ensisijaisesti Varsinais-Suomen alueella. Yhdistyksemme pyrkii ennaltaehkäisemään sekä katkaisemaan syrjäytymisen kierrettä ja eriarvoisuuden syntymistä lapsiperheiden keskuudessa. Toimintamme avulla haluamme tarjota perheille apua ja tukea akuutissa tilanteessa sekä paremman mahdollisuuden hyvään arkeen. Tule mukaan heittämään köysi! Voit ottaa meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Tutustu myös yhdistyksen sääntöihin sekä rekisteriselosteesemme.

Yhteydenottolomake

*
*
*
*
*
*
*

Olemme kiitollisia kaikesta avusta ja vastaanotamme mm. vaate-, jalkine-, hygieniatarvikelahjoituksia tai apuvoimia esimerkiksi lajittelu- ja pakkaustyöhön. Kerro meille lyhyesti, millä tavalla voisit osallistua toimintaamme tai auttaa meitä työssämme vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi.

*

Voit halutessasi liittää viestiin kuvia esim. lahjoitettavista tavaroista. Otamme Sinuun yhteyttä sähköpostitse mahdollisimman pian. Luethan tietoturvaselosteemme ja huomoit, että annat suostumuksen henkilökohtaisten tietojesi käsittelyyn selosteessa kerrotulla tavalla.

Tiedostojen maksimikoko yhteensä on 10 Mt.

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Pienistä puroista syntyy iso virta..