Kesäkampanja -24, valmistelut vauhdissa!

28.3.2024


Koulujen kesälomat lähestyy ja huoltajien stressi nousee.. Mistä rahaa lasten kesälomalle ja miten päästä edes pienelle irtiotolle arjesta?

Kastliina ry on taas valmistelemassa yhteistyötahojensa kanssa koulujen kesäloma-aikaan sijoittuvaa avustuskampanjaa. Tarkoituksenamme on kerätä varoja sekä sponsorilahjoituksia kesäretkieväisiin sekä monipuolisesti erilaisiin harraste- ja vapaa-ajan aktiviteettilippuihin.

Tällä hetkellä mukaan talkoisiin ja sponsoriksi on jo lupautunut SuperPark Turku, Piispanristin Kino, Huvilupa sekä Liikennepuisto Turun Kupittaalla. Olemme myös saaneet lahjoituksen Muumimaailmaan ja jaettavaksi nuorille kosmetiikka- ja ihonpuhdistustuotteita. Kiitos kaikille tähän mennessä toimintaamme tukeneille tahoille!

Tästä on hyvä jatkaa kohti kesää.

Mikäli haluat auttaa, voit tehdä lahjoituksen tilille FI48 4309 0010 7107 88 (RA/2023/1180)

Voit myös auttaa hankkimalla kertalippuja elokuviin, uintiin (uimahalli/kylpylä), liikuntaharrastuksiin, sisäliikuntapuistoihin tmv, tai toimittamalle meille retkievästä (pillimehuja, makeaa/suolaista naposteltavaa). Ota tässä tapauksessa yhteys meihin yhteydenottolomakkeen kautta.

Mikäli omistat yrityksen tai olet töissä paikassa, joka voisi meitä tukea lapsille ja nuorille sopivilla vapaalipuilla tai muuten, olethan pikaisesti yhteydessä :)