Joulu tulee!

16.11.2022


Aloitamme jouluhakemusten vastaanoton tänään!

 Joulu lähestyy, ja meiltä onkin jo kyselty Joulukampanjasta.

Aloitamme hakuajan tänään ja haku on avoinna VAIN 30.11 asti. Laita vapaamuotoiseen hakemukseen mukaan uusin päätös toimeentulotuesta, sekä lasten ikä, sukupuoli sekä joitain ajatuksia siitä, mitä lapsesi voisi toivoa paketista saavansa. Hae mukaan www.kastliina.fi sivuston kautta! Toimialueemme on Varsinais-Suomi, ja lahjat tulee itse noutaa Turusta/Mynämäeltä tai Maskusta erikseen sovittuna aikana. Emme postita avustuksia.

Tänä vuonna toteutamme vähävaraisten perheiden lasten joulutoiveita hiukan eri tavalla kuin aiempina vuosina. Emme ota vastaan täsmällisiä, nimettyjä lelu/tuotetoiveita, vaan vanhemmat voivat antaa vinkkejä lastensa mielenkiinnon kohteista. Esim lapseni nauttii askartelusta, harrastaa uintia, tykkää rakentaa legoilla tmv. Me ehdotamme muutamia pakettiin sopivia vaihtoehtoja, joista perhe voi sitten valita.

Korona-ajat ovat vaikuttaneet myös yhdistyksen toimintaan, vapaaehtoisiin sekä lahjoituksiin, ja toivottavasti ensi vuonna taas saamme normaalin isomman keräyksen käyntiin. Tänä vuonna emme jaa vaate- tai elintarvikelahjoituksia joulun yhteydessä.