Kesäkiva -kampanja tulee taas!

20.5.2020


Kesälomat saapuu poikkeustilasta huolimatta. Kastliinan Kesäkiva -kamppis järjestetään tänä vuonna hieman erikoisissa olosuhteissa.. Lue täältä lisää!

Olemme jälleen avaamassa perheille Kesäkiva -kampanjan, jonka kautta toimeentulonsa kanssa painivien perheiden on mahdollista hakea lapsilleen kesälomaksi ilmaislippuja kivaan kesätekemiseen. Hakuaika perheille on 25.5-14.6.2020 ja haku tapahtuu verkkosivujemme kautta. Hakemuksen liitteenä tulee olla kuluvan tai edellisen kuun toimeentulotukilaskelma. Tarkat hakuohjeet löytyvät lomakkeen yhteydestä.

Tämän vuoden kampanja järjestetään poikkeusolojen aikana, joten voimassa olevat säännöt rajoittavat niin yhteistyötahojemme toimintaa kuin myös perheiden vapaa-ajanvieton mahdollisuuksia. Liput, joita kampanjan kautta voi saada, ovat voimassa kuitenkin pitkälle loppuvuoteen, joten kaikki perheet voivat niitä käyttää sitten oman harkintansa mukaan joko heti kesällä tai vaikka sitten vasta myöhemin syksyllä.

Mukana tänä vuonna ovat ainakin mm seuraavat tahot: Jukupark, Superpark Turku, Holiday Club Caribia kylpylä, Muumimaailma sekä Linnateatteri ja Raision tehtaat/Elovena. Koska tämä vallitseva aika on muutoksille altista, pidämme myös oikeuden muuttaa retkikohteita tilanteen mukaan.Samoin retkikohteita saattaa tulla mukaan vielä lisää, mikäli rajoitukset ja ohjeistukset mahdollistavat kohteiden turvallisen avaamisen.