Pakkausta ja tonttutouhua

16.12.2019


Mynämäen kanttorilassa oli viikonloppuna täysi tohina päällä. Jouluavustukset sujahtivat laatikkoihin ja taisi tonttukin vilahtaa ikkunan takana..

Kastliina ry:n jouluavustukset pakattiin lähtövalmiiksi viikonloppuna. Kiitos Mynämäen seurakunnalle Kanttorilan lainasta ja vapaaehtoisille avustajille roudauksesta sekä lajittelu ja pakkausavusta. Ilman teitä asiat eivät olisi sujuneet olleenkaan niin mallikkaasti kuin nyt. Odottelemme vielä viimeiset lahjat pukinkonttiin mukaan, ja sitten torstaina ja perjantaina avustukset lähtevät perheille.

Joulukeräys on pienelle yhdistykselle valtava urakka. Se vaatii tuhottomasti aikaa, paljon ajokilometrejä, viitseliäisyyttä sekä sinnikkyyttä, jotta sen saa vietyä kunnialla loppuun. Tärkein osa on yhteistyötahot sekä yksityiset lahjoittajat. Mutta me yhdessä teimme sen! Kastliina ry:n keräyksen kautta kaikki mukana olleet lapset saavat useamman kuin yhden paketin ja perheet saavat runsaan ja monipuolisen jouluisen ruokapaketin. Tässä vaiheessa on hyvä jo hymyillä, ja iloita Joulun ajan saapumisesta.

Kiitos!