K-Supermarket Mynämäki mukaan keräykseen!

12.11.2019Joulukeräykseemme liittyy tällä viikolla mukaan Mynämäen paikallinen K-Supermarket ja kauppias Pasi Kalliala henkilökuntineen. Käy lukemassa joulutoiveita ja tukemassa toimintaamme

Joulukeräys on saanut yhdistyksen toimihenkilöihin säpinää, ja monenlaista puuhaa riittääkin aivan joulun kynnykselle saakka.

Tällä viikolla pystytämme keräyspuun Mynämäen K-Supermarkettiin kauppias Pasin ja kaupan henkilökunnan avustuksella. Iso kiitos heille, ilman tätä yhteistyötä perheiden ruokakassit olisivat vaakalaudalla. Kaupan monipuolisen valikoiman ansiosta lahjoittajat voivat osallistua keräykseen helposti ja oman tilanteensa mukaan, ja saamme myös jouluisia ruokatuotteita perheille. Perheet tarvitsevat myös perus hygieniatuotteita sekä kodin pesu- ja puhdistusaineita, joten niitäkin tuolta puusta löytyy.

Keräyksemme auttaa perheitä sekä paikallisesti kotikunnassaan Mynämäellä että laajemmin Varsinais-Suomen alueella. Joulukeräyksessä on mukana perheitä mm Laitila-Mynämäki-Mietoinen-Nousiainen-Askainen-Naantali-Raisio akselilta ja muutamasta muustakin lähitienoon kunnasta. Keräykseen tulleet toiveet löydät myös verkkosivujemme etusivulta ja facebookista.

Paikallisessa yhteistyössä on voimaa, ja yhdessä yrittäjien ja yksityisten lahjoittajien kanssa saamme paljon hyvää aikaan!

Keräyspuu on K-Supermarket Mynämäessä aina 15.12. saakka. Lahjoituksille varataan kassojen viereen ostoskärry, jonna lahjoitukset voi tuoda. Oikein ihanaa Joulun odotusta kaikille!