Kastliina ry:n Joulukeräys etenee!

28.10.2019


Olemme aloittamassa Joulukeräyksen tiimoilta yhteistyön Tokmanni Oy:n kanssa Maskun sekä Raision keskustan liikkeissä. Lue lisää ja osallistu keräykseen!

Olemme saaneet erittäin merkittävän yhteistyötahon mukaan auttamaan meitä Joulukeräyksessämme. Tokmanni Maskun toimipiste sekä Tokmanni Raision keskustan toimipiste ovat ottaneet pyyntömme huomioon ja saamme järjestää heidän tiloissaan Joulukeräykseen liittyvän lahjakeräyksen.

Liiketilojen aulasta tulee siis löytymään joulukuusi, joka on koristeltu lasten joululahjatoiveilla. Mikäli haluat auttaa varsinais-suomalaisia lapsia saamaan hyvän joulun, ota kuusesta toive ja käy kaupassa. Lahjan voit jättää kassojen lähelle niille varattuun keräyspisteeseen.

Keräykseen voi halutessaan lahjoittaa myös oman valinnan mukaan muuta lahjatavaraa, elintarvikkeita (ei kylmäsäilytettäviä) ja pyykin- ja astianpesuaineita, hygieniatuotteita (suihkushampoot, hiustenpesuaineet, deodorantit, parranajotuotteet ym) tai vaikka joulusuklaata.

Tavarakeräysajankohdat ovat Maskussa 11.11.-8.12.2019 sekä Raision keskustan liiketilassa 11.11.-1.12.2019. Kiitämme tästä mahdolisuudesta jo etukäteen!