Ohjeköyttä toimintaan!

12.3.2019

Arvot mielessä eteenpäin..
Arvot mielessä eteenpäin..

Haluamme, että toimintaamme ohjaavat arvot pysyvät kirkkaana mielessä. Arvojen näkyväksi tekeminen on osa toteuttamista, ja täältä ne voi helposti palauttaa aina mieleen.

♦¤♦ Yhdistyksemme arvolupaukset ♦¤♦

 

TASA-ARVOISUUS

Kohtelemme kaikkia syrjimättä ja yhdenvertaisesti. Meillä on selkeät ja läpinäkyvät toimintatavat, joilla turvaamme toiminnan tasapuolisuuden ja laadun. Teemme vapaaehtoistyötä asiakaslähtöisesti ja haluamme olla kaikkien silmissä helposti lähestyttävä yhteisö.

LUOTETTAVUUS

Huolehdimme siitä, että toimimme yhdistyksen sääntöjen ja toiminta-ajatuksen mukaisesti, ja olemme sanamme mittaisia. Jäsenet ja asiakkaat voivat luottaa siihen, että ovat kanssamme turvassa.

VASTUULLISUUS

Haluamme olla mukana edistämässä lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä hyvinvointia Varsinais-Suomessa. Toimimme tämän tavoitteen saavuttamiseksi yhteistyössä kuntien, lahjoittajien sekä muiden yhteistyökumppaneidemme kanssa. Kehitämme toimintaamme aktiivisesti vastaamaan asiakkaiden tarpeita.

EKOLOGISUUS

Kannamme osamme ekologisesta vastuusta kierrättämällä vaatteita ja tavaroita, sekä tarjoamme yrityksille mahdollisuuden hävikkituotteiden mielekkääseen hyödyntämiseen. Pyrimme vähentämään jätettä lajittelemalla lahjoitukset huolellisesti mahdollisimman pitkälle sekä korjaamalla tai uusiokäyttämällä tuotteita.