Helmikuun hurinoita..

28.1.2020


Vanhaa toimikautta laitetaan pikku hiljaa pakettiin ja uusia juttuja valmistellaan jo kovaa vauhtia. Vilkaise, mitä kaikkea onkaan tulossa!

Heissan ja hyvää helmikuuta. Leuto talvi on kääntänyt ajatukset jo kevääseen ja tulevan kauden tohinoihin. Syyskokous on vahvistanut tulevan toimintasuunnitelman, ja sitä hallitus nyt ponnekkasti jo työstää. Pikakatsaus tuleviin isompiin seikkailuihin siis tässä.

Aloitamme vuoden koulujen hiihtolomaan liittyvällä kampanjalla, jossa perheet voivat hakea lomalle leffalippuja. Olemme siis saaneet lahjoituksena erän Finnkinon lippuja jaettavaksi toimeentulotukea saaville lapsiperheille. Tarkemmat hakuohjeet ovat jo verkkosivuillamme.

Kastliina ry järjestää yhteistyössä Sekahaku ry:n kanssa lastentapahtuman 4.4. Pyrkivän talolla Turussa. Luvassa on monta tuntia kivaa touhua, mahtavia ja taidokkaita esityksiä sekä mukaansatempaavaa lastenmusiikkia! Ilmoittelemme tästä tapahtumasta lisää, kun mainokset valmistuvat. Laita kuitenkin jo nyt päivä kalenteriin :)

Kesäkampanja 2020 on myös tulossa jo hyvää vauhtia. Tänäkin vuonna perheet voivat hakea meiltä tukea lastensa kesälomatoimintaan. Mikäli tunnet perheelläsi olevan tarvetta tähän, seuraa hakuilmoitteluamme!

Ensi vuodelle on tarkoitus järjestää myös lapsiperheiden huoltajille, ja erityisesti yksinhuoltajille, hyvinvointia ja jaksamista tukevaa toimintaa. Tähän olemme ja saaneet yhteistyötarjouksen mm joogaohjaaja Pirkko Aallolta. Vertaistuki-illoissa on luvassa rentouttavaa ohjelmaa, pientä tarjoilua sekä ihan parasta seuraa! Tästäkin ilmoittelemme kevään aikana lisää.

Tulevaan vuoteen mahtuu näiden lisäksi toki myös jos jonkinlaista pienempää tapahtumaa sekä varainkeruuta. Syksyllä järjestämme tietysti jälleen myös lapsille erityisen tärkeän Joulukeräyksen. Mikäli haluat osallistua toimintaan tai yrityksesi haluaisia tukea meitä joko tuotelahjoituksella tai muulla tavoin, ole rohkeasti yhteydessä!